Zdroje Atom
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Z mouky nebo jemné krupice připravené strouhání zahušťuje povévku.
I kuře se dá zahustit. Třeba africký kotlík by mohl vyprávět.
Ony kotlíky obecně se musí po dovaření a snědení kuřete dobře vyčistit.
Ani ořechové dortíčky by nemělo být problém nějak zahustit, ale strouhání se na to moc nehodí. Lepší je samotná mouka.
Ani domácí králík na paprice v chuti nezaostává, protože se nakonec zjemní smetanou.
Šopák neboli šopský salát s balkánským sýrem, který můžeme nakrájet na kostičky.
Šopák má totiž dobrou náladu.
Vím, že lososa na másle nejídám každý den.
Vedle lososa stojí za to také popřemýšlet, co uvařit z vepřové konzervy.
Před vánoci naši upekli kakaové linecké pečivo s marmeládou.
Vánoční cukroví je totiž přesně to, co mi o vánocích chutná.
Zadní hovězí, bílek, cibula, badyány a kedlubna, to je badyánové maso, které chutná.
Stránka má ochranu, ale přímo ze zdrojáku jde vytisknout.
Vždy jsem obdivoval pomazánky z masa dobře připravené.
Stránka má ochranu, ale přímo ze zdrojáku jde vytisknout.