Vítejte na Katalogy.yin.cz !

Zdroje Atom

1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Jídlo-3

Z mouky nebo jemné krupice připravené strouhání zahušťuje povévku.

I kuře se dá zahustit. Třeba africký kotlík by mohl vyprávět.

Ony kotlíky obecně se musí po dovaření a snědení kuřete dobře vyčistit.

Ani ořechové dortíčky by nemělo být problém nějak zahustit, ale strouhání se na to moc nehodí. Lepší je samotná mouka.

Ani domácí králík na paprice v chuti nezaostává, protože se nakonec zjemní smetanou.

Šopák neboli šopský salát s balkánským sýrem, který můžeme nakrájet na kostičky.

Šopák má totiž dobrou náladu.

Vím, že lososa na másle nejídám každý den.

Vedle lososa stojí za to také popřemýšlet, co uvařit z vepřové konzervy.

Před vánoci naši upekli kakaové linecké pečivo s marmeládou.

Vánoční cukroví je totiž přesně to, co mi o vánocích chutná.

Zadní hovězí, bílek, cibula, badyány a kedlubna, to je badyánové maso, které chutná.

Stránka má ochranu, ale přímo ze zdrojáku jde vytisknout.

Vždy jsem obdivoval pomazánky z masa dobře připravené.

Stránka má ochranu, ale přímo ze zdrojáku jde vytisknout.

Jídlo 1 2 3 4

Yin