Zdroje Atom
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Tady jsou recepty z cuket a vedle nich i další zeleniny i ostatních potravin.
Jsou tu vypsány hezky v jedné řádce.
Ve vánočním čase patří ořechové vánoční cukroví k tradičním vánočním pochoutkám.
Amerika, jak ji známe z její nejlepší stráánky, to není jen McDonalds a KFC, je to také nekonečná letní grilovací sezona, kdy na grilu přístává jedna porce za druhou. Tak co, začínáme s americkým barbecue?
Do marinády pak přidejte trochu bílého vína nebo vinného octa a trochu hrubozrnné hořčice. Sůl se dá přidat do marinády, ale počítejte s tím, že maso pak pustí více šťávy.
No a po takovéhle grilovačce přijde k duhu i sladké jídlo, třeba čokoládová omáčka se smetanou, to je taková kontrastní sladká chuť.
Nakrájíme si broskve, meruňky a jablka a střídavě je napichujeme na špízy.
A celkově to doladí čerstvá hlíva ústřičná nebo i sušená. To už záleží na každém, co mu chutná víc. Po namočení zvětší hlíva ústřičná svůj objem až 12ti násobně a lze ji pak zpracovávat stejně jako čerstvou hlívu.
Pokrmy s ní získají vynikající houbovou chuť.